MINIMALNA NARUDŽBA

Ne postoji minimalna narudžba za količinu setova (osim custom made setova). Aplikacija Vašeg logotipa dostupna je uz minimalnu količinu od 20 poklon setova, a za promo proizvode je 50 kom. Aplikacija Vašeg logotipa dostupna je uz minimalne količine prethodno spomenute zavisno o kategoriji proizvoda.

 

DOSTAVA

Gotove poklon kutije se dostavljaju dostavnom službom isključivo na paletama i to bez obzira na količinu te se dostava obračunava prema važećem cjeniku dostavne službe. Promo proizvodi se ne dostavljaju na paletama. Kada su paketi predani dostavnoj službi, više ne odgovaramo za pakete već je odgovornost na dostavnoj službi koja je odgovorna za osiguranje robe.

 

DOSTUPNOST NA UPIT

U svakom trenutku imamo sve pakete i proizvode na stanju. Zbog nestabilne situacije na tržištu, zadržavamo pravo zamijeniti određeni proizvod njemu najsličnijim ukoliko proizvod koji je u katalogu više nije dobavljiv.

 

NAŠE POSLOVANJE

Iznimnu pozornost posvećujemo rokovima izrade i isporuke kojih se strogo pridržavamo. Svi naši pokloni se ručno pakiraju u vlastitom pogonu uz pridržavanje svih propisanih mjera. Pokloni se pakiraju u rukavicama kako bi se zaštitio osjetljiv papir na kutijama.

Cijene u katalogu su izražene u eurima, cijene su iskazane bez PDV-a, a odgovaraju obračunskom tečaju za dvojno iskazivanje cijena 1€=7,53450 kn Ne jamčimo da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slici proizvoda koje su postavljene prema informacijama od strane proizvođača.

Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su razlike stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda.

 

KOLAČIĆI

Ako ostavite komentar na našoj stranici, možete se odlučiti za spremanje svog imena, adrese e-pošte i web stranice u kolačiće. Ovo je za vašu udobnost kako ne biste morali ponovno ispunjavati svoje podatke kada ostavljate novi komentar. Ovi kolačići će trajati godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postavit ćemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili prihvaća li vaš preglednik kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i odbacuje se kada zatvorite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića za spremanje vaših podataka za prijavu i vaših izbora prikaza na zaslonu. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići s opcijama zaslona godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša će prijava trajati dva tjedna.

Ako se odjavite sa svog računa, kolačići za prijavu bit će uklonjeni. Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić će se spremiti u vaš preglednik. Ovaj kolačić ne uključuje osobne podatke i samo označava ID objave članka koji ste upravo uredili. Ističe nakon 1 dana.

 

UGRAĐENI SADRŽAJ S DRUGIH WEB STRANICA

Članci na ovoj stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. videozapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj s drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na to web mjesto.