Mad About It d.o.o. za trgovinu i usluge

Dugoselska 10, 10000 Zagreb
Put Brodarice 6, 21000 Split

OIB: 66978587529
MBS: 5149584
IBAN (ZABA): HR8323600001102812440

Kontakt telefon: 0992000350
Mail: prodaja@poklonislogom.hr

Temeljni kapital: 20.000,00 kuna (uz obvezu plaćanja dodatnih 15.000 kn)
Trgovački Sud u Zagrebu (Broj upisa 1)
Ovlaštena osoba: Iva Ivetić

Radimo na svakom aspektu planiranja!

INFORMATIVNA PITANJA

ČESTA PITANJA

MINIMALNA NARUDŽBA

Ne postoji minimalna narudžba za količinu setova (osim custom made setova). Aplikacija Vašeg logotipa dostupna je uz minimalnu količinu od 20 poklon setova.

DOSTAVA

Paketi se dostavljaju dostavnom službom isključivo na paletama i to bez obzira na količinu te se dostava obračunava prema važećem cjeniku dostavne službe (dostupno na www.madaboutit.hr). Kada su paketi predani dostavnoj službi, više ne odgovaramo za pakete već je odgovornost na dostavnoj službi koja je odgovorna za osiguranje robe.

DOSTUPNOST NA UPIT

Paketi su dostupni na upit i ne obvezujemo se da u svakom trenutku imamo sve pakete na stanju. Zbog nestabilne situacije na tržištu, zadržavamo pravo zamijeniti određeni proizvod njemu najsličnijim ukoliko proizvod koji je u katalogu više nije dobavljiv.

NAŠE POSLOVANJE

Iznimnu pozornost posvećujemo rokovima izrade i isporuke kojih se strogo pridržavamo. Svi naši pokloni se ručno pakiraju u vlastitom pogonu uz pridržavanje svih propisanih mjera. Pokloni se pakiraju u rukavicama kako bi se zaštitio osjetljiv papir na kutijama.

Cijene u katalogu su izražene u kunama, cijene su iskazane bez PDV-a, a odgovaraju obračunskom tečaju za dvojno iskazivanje cijena 1€=7,53450 kn Ne jamčimo da fotografije proizvoda u potpunosti odgovaraju izgledu samog proizvoda. Zadržavamo pravo pogreške u opisu i slici proizvoda koje su postavljene prema informacijama od strane proizvođača.

Za moguće nenamjerne greške kod opisa proizvoda ne odgovaramo. Moguće su razlike stvarnog proizvoda i fotografije proizvoda te opisanog proizvoda na ovim stranicama, ukoliko proizvođač izmijeni neku od karakteristika ili sadržaj proizvoda.